Bemutatkozás 

Kedves leendő megrendelőm!

Mit érdemes tudni rólam?
Z

2015-ben kezdtem a takarítást a főállásom mellett fizetés kiegészítés céljából.

Z
Egy  kedves barátom kért tőlem segítséget heti egyszeri alkalommal a családi háza rendben tartására. A rendszeres elégedettség miatt ajánlott több olyan ismerősének, aki szintén  segítséget keresett a háza, lakása, nyaralója, irodája vagy étterme  rendben tartására.
Z

Nem ijedtem meg attól sem,hogy hetente kellett mennem a lakóhelyemtől jóval messzebbre. (Dunaharaszti,Szigetszentmiklós, Balaton, Taksony)

Z
Viszonylag rövid időn belül (1 év) ott tartottam, hogy már 17 családi házat takarítottam, volt ahol gyerekekre is vigyáztam és vasaltam is, ha a szükség úgy hozta. Igyekeztem minden apró jelet komolyan venni, így ennek köszönhetően kaptam az alkalmon,  amikor úgy tudtam csak megkapni egy lakópark takarítását, hogy vállalkozónak kellett volna lennem.
Z
Ezzel kezdődött el igazán minden ahol most tartok. Vállalkozó lettem! A főállásom mellett (vendéglátás) csináltam a házakat és lakóparkot.
Z
Az idő múlásával egyre több társasház takarításával kerestek meg a közös képviselők. Ezt sikerült olyan szintre emelnem, hogy a legnagyobb bánatomra fel kellett adnom a szeretett vendéglátói munkámat, hogy teljes mértékben  a vállalkozásomra tudjak koncentrálni.
Z
A családi házak  takarításának nagy részét egy kedves ismerősöm vette át, aki azóta is a megszokott minőségben végzi el a munkáját.
Z

Mára már több társasházak, éttermek, autószerelő műhelyek, büfék takarításai  tartoznak a mindennapi életünkhöz.

Z

Itt szeretném külön kiemelni, hogy nagy büszkeségem és kedvencem az extrém takarítás, ami kimondottan nagy kihívást jelent.

Z
Megbízható költöztető partnerem csapatával karöltve vállaljuk az extrém helyzetek megoldását.
Z
Kevés takarító csapat vállalja, mert erős a szennyezettség, az elhanyagoltság és a fertőzésveszély.

Szeretem a munkámat

  • mert látom,hogy miből mit lehet kihozni
  • mert szeretem a tisztaságot
  • barátságok alakultak ki
  • örömet szerzek a megrendelőnek
Számomra rendkívüli fontos, hogy precízséget, megbízhatóságot,rugalmasságot, igényes munkát adjak a megrendelőnek.